Dispozitive pentru recuperare medicala – Prami.ro

Recuperarea medicala este foarte importanta pentru fiecare pacient, din acest motiv este esential ca seria de dispozitive pentru recuperare medicala sa fie de calitate, moderne si sa ofere cele mai mari sanse de recuperare completa.

Dispozitive pentru recuperare medicala

scripete cu coarda dispozitive pentru recuperare medicala

Dispozitive pentru recuperare medicala – umar

Categoria dispozitivelor pentru recuperarea umarului cuprinde produse/dispozitive ce pot fi utilizate in diverse exercitii si tehnici de recuperare.

Roata de umar cu fixare pe perete sau cu fixare pe podea face parte din aceasta categorie. Are un cadru de otel si cel mai important e ca este reglabila pe inaltime. Poate fi achizitionata pe diverse marimi, iar toate celelalte caracteristici ale sale se gasesc pe site-ul Prami.ro.

Este disponibila si o serie de aparate pentru recuperare umar destinate unor exercitii diferite: roata reabilitare umar ex I/II/III/IV.

digi-extend dispozitive pentru recuperare medicala

Dispozitive pentru recuperare medicala – mana

Tot din categoria dispozitive pentru recuperare medicala fac parte si aparatele ce ajuta recuperarea mainilor. In acest sens, se gasesc pe site urmatoarele dispozitive: digi-extend, flex-ion, maner pentru ergoterapie, mingi pentru recuperare mana, panel ergoterapie, spirala orizontala ergoterapie, dar si alte dispozitive ce pot fi gasite pe Prami.ro.

pedalier dispozitive pentru recuperare medicala

Dispozitive pentru recuperare medicala – picior

O alta serie importanta de dispozitive pentru recuperare medicala este cea care cuprinde aparatele pentru recuperarea picioarelor. In aceasta categorie pot fi gasite diverse modele de biciclete pentru exercitii atat active, cat si pasive. De asemenea, se gasesc si aparate precum scripete tip coarda pentru exercitii, greutati pentru incheieturi, pedalier pliabil, canapea pentru reabilitare. Caracteristicile acestor dispozitive sunt disponibile pe site, iar doar prin cateva click-uri se pot achizitiona.

Prami.ro pune la dispozitia clientilor/pacientilor aparatura moderna, de calitate si care asigura recuperarea indiferent de afectiune. Datorita aparatelor moderne si usor de utilizat recuperarea medicala devine mult mai usoara.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin