Dotare salon medical – elemente importante

Intr-adevar, atunci cand vine vorba despre procesul de dotare salon medical, toate elementele sunt importante, de la cele mai mari la cele mai mici lucruri, asigurandu-se astfe confortul pacientului, insa sunt anumite elemente ce trebuie analizate cu mai multa grija. Un exemplu ar fi saltele antiescare care au un rol foarte important pentru pacientii imobilizati la pat.

Dotare salon medical – elemente importante

saltea antiescare dotare salon medical - elemente importante

Importanta saltelelor antiescare in procesul de dotare salon medical

De ce sunt saltelele antiescare atat de importante? Acestea previn aparitia escarelor si ale afectiunilor severe ce apar la nivelul pielii. Astfel ca, prezenta unei saltele antiescare intr-un salon medical este esentiala pentru pacientul imobilizat si nu trebuie sa fie exclusa din procesul de dotare salon medical.

Cum functioneaza saltelele antiescare – se bazeaza pe un sistem de presiune alternativa ce asigura umflarea si dezumflarea alternativa a celulelor, un proces care elibereaza de presiunea de decubit corpul pacientului. De asemenea, realizeaza si un masaj usor care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui de la nivelul pielii si oxigenarea tesuturilor.

perne dotare salon medical - elemente importante

Dotare salon medical – alte componente importante

Pe langa saltele antiescare, se poate achizitiona separat si pompa pentru saltea. De asemenea, in procesul de dotare salon medical nu trebuie sa lipseasca nici achizitonarea pernelor antialergice, aleza pentru pacientii care sufera de incontinenta, perne anatomice, huse impermeabile pentru saltea, baveta absorbanta pentru pacientii ce intampina greutati in timpul hranirii.

Este important ca in procesul de dotare salon medical sa se puna accent pe nevoile pacientilor care sufera de afectiuni mai dificile. Prami pune la dispozitia clientilor elemente/dispozitive moderne, cat mai simplu de utilizat si care ofera siguranta si confortul tuturor pacientilor. 

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin