Dotare salon medical – Prami Sprint

Sanatatea si confortul pacientilor sunt doua lucruri extrem de importante, motiv pentru care procesul de dotare salon medical este la fel de important. Alegerea produselor si dispozitivelor ce sunt amplasate intr-un salon medical necesita atentie de la cel mai mic la cel mai mare detaliu.

Dotare salon medical – confortul primeaza

Indiferent de afectiunea pacientului, salonul medical trebuie sa dispuna de toate elementele necesare si sa indeplineasca conditiile cerute de pacientii care utileaza cel mai mult acest spatiu. Astfel, daca sunteti in cautare de produse pentru dotare salon medical, Prami.ro va sta la dispozitie si va ofera diferite produse ce garanteaza confortul si calitatea.

Dotare salon medical – produse esentiale

saltea antiescare dotare salon medical

Salteaua reprezinta unul dintre cele mai importante produse care trebuie sa se afle in salonul medical. Din acest punct de vedere, aceasta trebuie sa-i ofere pacientului cea mai mare parte de confort. Tot din aceasta categorie fac parte si accesoriile de pat precum husele pentru saltea, cearsafurile pentru pat, pilotele sau saltelele speciale cum ar fi cele antiescare pentru persoanele imobilizate. Toate detaliile despre flexibilitatea produselor, dimensiunile acestora, culori si alte caracteristici gasiti pe site-ul Prami.ro.

De asemenea, produsele precum pernele sunt la fel de importante si necesare intr-un salon medical. In aceasta categorie se pot gasi mai multe modele, cum ar fi: perna antialergica, perna anatomica, dar si huse impermeabile pentru acestea.

perna antialergica dotare salon medical

Pe langa accesoriile pentru pat, sunt disponibile pentru dotare salon medical si produse precum: stativ pentru perfuzii, scaune, mese pentru servit la pat diverse modele, suport pentru spate cu tetiera pentru pat, pompa pentru saltea antiescare.

Produsele de pe lista dumnevoastra pot fi achizitionate cu usurita si doar la cateva click-uri distanta de pe site-ul Prami.ro.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin