Genți medicale – Prami.ro

Fie că este vorba despre medici, personal medical sau pacienți, fiecare va avea nevoie la un moment dat să își transporte medicamentele sau echipamentul medical în siguranță și în condițiile cerute. Astfel că, Prami.ro vine în ajutor cu o gamă largă de modele de genți medicale.

Prami – genți medicale practice

genți medicale extreme verde

Unul dintre cele mai importante accesorii ale medicului sau personalului medical este geanta medicală pentru intervenții de urgență. Tocmai pentru că trebuie să fie la îndemână în caz de urgențe, aceasta trebuie să fie cât mai practică pentru ca medicamentele și lucrurile necesare să fie bine depozitate în ea. Prami vă pune la dispoziție următoarele genți medicale pentru urgențe: geanta pentru intervenții de urgență CRITICAL roșu, geanta pentru intervenții de urgență CRITICAL verde, geanta pentru intervenții de urgență EXTREME roșu, geanta pentru intervenții de urgență EXTREME verde și geanta pentru intervenții de urgență EMERAIR.

genți medicale izoterme pentru analize de laborator

Tot din categoria genți medicale importante face parte și geanta dedicată transportului analizelor la laborator. Deoarece analizele trebuie transportate în siguranță și în condiții speciale, gențile medicale puse la dispoziție pe site îndeplinesc condiițile cerute. Astfel că, avem diferite modele de genți medicale izoterme pentru transportul analizelor la laborator.

Genți medicale pentru pacienți

genți medicale borseta izoterma pentru insulină

Pentru că gențile medicale nu sunt destinate doar medicului sau doar personalului medical, ci și pacienților nevoiți să își transporte medicamentele în condiții speciale, Prami vă pune la dispoziție și astfel de modele.

La realizarea unei simple vizualizări pe site-ul Prami.ro veți putea observa și următoarele modele de genți medicale: borseta izotermă de umăr diverse modele, o mulțime de modele pentru borsetele izoterme pentru depozitarea în siguranță a insulinei, inclusiv modele de borsete izoterme pentru insulină speciale pentru copii.

Pentru ca medicamentele sau orice alte echipamente și obiecte să fie transportate în siguranță, nu ezitați să vizualizați produsele de pe site.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin