Genti medicale – Prami Sprint

Prami.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de genti medicale ce pot fi utilizate pentru diferite lucruri si in diferite situatii.

Genti medicale

borseta umar genti medicale

Genti medicale – borsete izoterme

Cumparatorii pot gasi pe site modele diferite de borsete izoterme, atat pentru umar, cat si borsete clasice cu unul sau mai multe compartimente. Sunt disponibile atat modele pentru adulti, cat si modele de borsete izoterme pentru copii si sunt destinate depozitarii insulinei.

Borsetele pentru umar sunt mult mai incapatoare si sunt recomandate sa fie utilizate atunci cand pacientul pleaca in calatorie, avand loc atat pentru depozitarea insulinei, cat si pentru bunurile personale.

Ca si exemplu, unul dintre modele de borsete pentru umar ofera urmatoarele utilitati: 1 compartiment special pentru setul de diabet zaharat, un compartiment izoterm pentru insulina, 2 buzunare pentru bunuri personale, 1 buzunar exterior cu access rapid si curea de umar.

genți medicale izoterme pentru analize de laborator

Genti medicale – transport analize si interventii

Pe langa genti medicale destinate pacientilor, Prami pune la dispozitie si genti medicale ce pot fi utilizate de catre cadrele medicale, cum ar fi: gentile izoterme pentru depozitarea si transportul analizelor la laborator, dar si genti medicale pentru interventii de urgenta.

Geanta izoterma transport analize pune la dispozitie: 1 suport izoterm pentru recipienti de diferite dimensiuni, 1 buzunar cu fermoar folosit pentru cutie cu gel de racire sau pentru uz general, 2 buzunare exterioare, unul pentru containerul de materiale biocontaminate si unul pentru glucometru si 1 sac ermetic.

genți medicale extreme verde

Geanta pentru interventii de urgenta: 2 buzunare medii externe, 2 buzunare mari externe cu benzi elastice, buzunare plate și late, 4 compartimente detasabile transparente în conformitate cu codul de culoare normalizat, sustinator fiolă izoterma cu benzi elastice pentru 27 de fiole, curea de umar, buzunar posterior ascuns si centura pentru talie.

Mai multe modele de genti medicale si caracteristicile acestora puteti gasi pe site-ul Prami.ro.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin