Mobilier medical flexibil si eficient

Mobilierul medical oferit de compania Prami Sprint reprezinta produse flexibile, multifunctionale si usor de utilizat, indiferent daca acestea sunt achizitionate pentru clinica, spital, cabinet, salon sau un alt spatiu medical. Asadar, iti vom oferi cateva exemple de piese de mobilier medical pentru o parte dintre spatiile ce ar avea nevoie de acestea.

Piese de mobilier medical destinate blocului alimentar

Pe langa mobilier medical care poate fi utilizat in cabinete sau saloane, sunt  importante si piesele care se afla in blocul alimentar, mai mult decat atat, fiind necesar ca acestea sa fie flexibile si in miscare pentru a putea transporta mancarea mult mai usor. Astfel ca, Prami Sprint iti vine in ajutor si iti ofera o diversitatea de carucioare deplasabile, sub diferite modele si functionalitati: pot fi carucioare cu cos, cu 2, 3 sau mai multe polite, cu platforma sau sertare. Fiecare client alege produsul in functie de preferinte, insa toate piesele urmaresc sa ofere clientului cat mai mult confort, transportul alimentelor devenind mult mai usor.

mobilier medical

Piese de mobilier medical pentru spalatorie

Un spatiu important este si spalatorie, precum si depozitarea si transportul rufelor sau al diverselor produse si solutii utilizate. Si in acest  caz, compania pune la dispozitie piese care sa simplifice transportul tuturor lucrurilor necesare. Astfel ca, vei gasi si in aceasta categorie diferite carucioare de transport: carucior colete, carucior cu trei rafturi cu frane sau fara frane, carucior pliabil tip container, carucior transport materiale, carucior transport rufe, carucior Wagon.

Orice nevoie ai avea, Prami Sprint iti ofera mobilier medical ideal pentru fiecare incapere. Contacteaza-ne cu incredere pentru o oferta personalizata.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin