A. DEFINITII

PRAMI SPRINT SRL – Societatea Comerciala SRL, organizata in baza legii romane: Nr.R.C. J08/2213/2003, RO15895699, Sediul social: Brasov ,Jud. Brasov, cod 500091, Str. Traian Grozavescu, nr.9A, ap.9.

SITE – Domeniul www.prami.ro si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • Toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric(calculator, telefon, tableta, etc);

 • Continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Prami Sprint prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Prami Sprint UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Prami Sprint intr-o anumita perioada;

 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prami Sprint are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • Date referitoare la Prami Sprint, sau alte date privilegiate ale acesteia.

UTILIZATOR – Persoana fizica sau Juridica care are acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Prami Sprint si acesta.

CLIENT – Persoana fizica sau Juridica care au acces la CONTINUT.

REGULAMENT – prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Prami Sprint intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Prami Sprint cu referire la informatiile continute de acesta.

B. GENERAL

 • Regulamentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/ Continutului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Prami Sprint si acesta.

 • Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului, implica aderarea Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

 • Prin folosirea Siteului/ Continutului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Prami Sprint sau oricarui tert cu care Prami Sprint are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 • In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Regulament.

  a. Acesta renunta la: accesul la serviciile oferite de Prami Sprint prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor si/sau comunicarilor din partea Prami Sprint de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Prami Sprint.

  b.  Prami Sprint va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 • Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Regulamentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

 • Pentru a-si exercita dreptul prevazut la punctul 4. acesta poate sa contacteze Prami Sprint, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Prami Sprint destinate acestui scop.

C. CONTINUT

 • Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, cataloage, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Prami Sprint, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 • Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Prami Sprint, includerea oricarui continut in afara site-ului Prami Sprint, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Prami Sprint asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Prami Sprint.

 • Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Regulamentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Prami Sprint si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Prami Sprint cu referire acel continut.

 • Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Regulamentului.

 • In cazul in care Prami Sprint confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Prami Sprint pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 • Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Prami Sprint si/sau al angajatului Prami Sprint care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 • Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Regulament sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

D. CONTACT

 • Prami Sprint publica pe site datele complete de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator.

 • Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizator sau Clientul permite Prami Sprint sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

 • Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Prami Sprint de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

 • Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Prami Sprint se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si Prami Sprint, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Prami Sprint in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 • Prami Sprint isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

E. NEWSLETTER

 • In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul accepta Regulamentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Prami Sprint.

 • Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii newslettere-lor, pot si vor fi folosite de catre Prami Sprint in limitele Politicii de confidentialitate.

 • Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

  a. Prin trimiterea unui e-mail cu subiectul “Dezabonare” la adresa contact@prami.ro

  b. Prin contactarea Prami Sprint, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 • Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Regulament.

 • Prami Sprint isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter, fara nici un angajament ulterior din partea Prami Sprint, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

 • Prami Sprint nu va include in newsletter-ele transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Prami Sprint, la momentul expedierii newslettere-lor.

F. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 • Incepând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare un nou regulament general privind protecţia persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), valabil pe teritoriul Uniunii Europene. Informaţiile cu caracter personal sunt acele informaţii care vă pot identifica şi pot include, de exemplu, numele şi prenumele, numărul de telefon sau adresa de email.
  În cazul în care doriţi să ştergem, modificăm sau actualizăm informaţiile personale pe care le-aţi furnizat în cadrul colaborării cu SC PRAMI SPRINT SRL, ne puteţi contacta la contact@prami.ro şi vă vom răspunde într-un termen rezonabil. În cazul în care se va emite o factură fiscală, vom stoca informaţiile pe perioada minimă impusă de legislaţia în vigoare.

G. DREPTUL DE ACCES LA DATE

 • Oricare Utilizator sau Client, are dreptul de a obtine de la Prami Sprint, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

 

H. TRANSPORT

 • Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.

 • Livrarile se vor efectua, in medie, in aproximativ 24 – 48 ore din momentul primirii comenzii din partea clientului, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Prami Sprint va informa Clientul telefonic sau prin E-mail, fara nicio obligatie ulterioara a Prami Sprint fata de Client si fara ca acesta (Clientul) sa poata pretinde Prami Sprint daune-interese.

 • Clientul poate renunta la comanda, in scris, doar in cazul comenzilor de pe stoc.

 • Pentru comenzile speciale, Prami Sprint va percepe clientului un avans de garantare a bonitatii, stabilit de comun acord cu clientul, si consemnat prin emiterea unei facturi avans marfa catre acesta.

I. CALITATE SI GARANTII

 • Fiecare produs comercializat de Prami Sprint beneficiaza de declaratie de conformitate. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informații cu privire la termenii si condițiile de garanție Prami Sprint, si instrucțiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet.

 • Niciun Utilizator/Client nu poate solicita o garanție extinsa, in alți termeni si alte condiții si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol.

 • Garanția oferita de Prami Sprint este emisa in conformitate cu legislația in vigoare si se bazeaza pe obținerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizați ai producatorului.

J. FRAUDA

 • Prami Sprint nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

 • Prami Sprint declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Prami Sprint.

 • Clientul sau Utilizatorul va informa Prami Sprint asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

 • Prami Sprint nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

 • Comunicarile realizate de catre Prami Sprint prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

K. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

 • Prami Sprint nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 • In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Prami Sprint violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Prami Sprint, conform detaliilor de contact, astfel incat Prami Sprint sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

 • Prami Sprint nu garanteaza Utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu.

 • Prami Sprint nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

 • Prami Sprint este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Prami Sprint, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

L. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

 • Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

 • Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 • Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

 • Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

M. LITIGII

 • Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Prami Sprint Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

 • Orice disputa cu referire la prezentul Regulament Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Prami Sprint se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

 • Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Utilizator si Prami Sprint sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 • Prezentul Regulament a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

N. DISPOZITII FINALE

 • Prami Sprint isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

 • In limita prevederilor Termeni si Conditii, Prami Sprint nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

 • Prami Sprint isi rezerva dreptul de a introduce banere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

O. FEEDBACK

 • In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Prami Sprint, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon +40 (368) 402 890, de Luni pana Vineri, program 09:00-17:00, sau prin email la contact@prami.ro.

 • Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.prami.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Prami Sprint SRL.

0
  0
  Cos
  Cosul este golSpre magazin