Tehnica pentru recuperare medicala – Prami.ro

Recuperarea medicala foloseste de cele mai multe ori tehnici ce implica miscarea, atat pasiva cat si activa, care ajuta la imbunatatirea abilitatilor de utilizare a zonelor afectate si care intaresc organismul si-l ajuta sa se refaca dupa interventii si diferite traume.

Tehnica pentru recuperare medicala

Tehnica pentru recuperare medicala poate include utilizarea unor dispozitive special create pentru afectiunile pacientilor. Indiferent ca este vorba despre fizioterpie, ergoterapie, kinetoterapie sau alte domenii ce se ocupa cu recuperarea medicala, Prami va aduce aparatura pentru fiecare dintre aceste specializari.

spaliere tehnica pentru recuperare medicala

Tehnica pentru recuperare medicala – spaliere

Spalierele sunt aparate des intalnite in terapia pacientilor, astfel ca Prami ofera o gama diversificata de spaliere si accesorii pentru acestea ce vin in ajutorul recuperarii medicale. Aceasta tehnica pentru recuperare medicala poate fi utilizata atat pentru membrele superioare, cat si pentru membrele inferioare.

Sunt disponibile atat spalierele din lemn, cat si spalierele din otel si pot fi insotite de accesorii precum cadre de tractiune suspendate ce ajuta la exercitiile de tractiune cervicala sau stretching. De asemenea, sunt disponibile si bancile pentru exercitii pe diferite dimenisiuni, dar si canapelele destinate terapiei prin masaj.

cusca rocher tehnica pentru recuperare medicala

Tehnica pentru recuperare medicala – afectiuni neurologice si posttraumatice

Pentru recuperarea afectiunilor neurologice si posttraumatice se utilizeaza tehnica pentru recuperare medicala prin asa numita Cusca Rocher ce se foloseste de terapia prin stretch, benzi, mânere, greutăți. Este recomandat sa fie achizitionata cu kit-ul de accesorii optionale, dar in acelasi timp destul de necesare pentru aceasta terapie si tehnica. Cateva dintre aceste accesorii sunt: ham pentru calcai/glezna/picior, curea pentru glezna/picior, ham pentru brat/cap/pelvis/trunchi, maner, franghie, scripete, inel de siguranta, carlig in S, glezniera cu carlig, saculet cu nisip cu sistem de agatare cu greutate diferita (de la 0.5 kg pana la 5 kg).

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin