Dotare cabinet medical – Prami.ro

Cabinetul medical este cel mai important spatiu unde medicul isi desfasoara activitatea, motiv pentru care atunci cand vorbim despre dotare cabinet medical trebuie sa ne gandim ca procesul acesta include achizitionarea unor produse corespunzatoare, care sa asigure atat confortul medicului, cat si confortul pacientilor care obisnuiesc sa-i treaca pragul.

Dotare cabinet medical – produse esentiale

Un element esential care nu poate lipsi din cabinetul medical al oricarui doctor este biroul. In acest sens, Prami.ro va pune la dispozitie un birou medical cu 3 sertare, din cadru de otel si placa superioara din lemn. Acest produs nu trebuie sa lipseasca de pe lista dumneavoastra cu obiecte destinate sectorului dotare cabinet medical.

canapea pentru onsultatii pentru dotare cabinet medical

Un alt produs important de pe lista dotare cabinet medical, care nu trebuie sa lipseasca dintr-un cabinet este canapeaua pentru consultatii. Pe site gasiti un model de canapea consultatii foarte util, ce ofera posibilitatea de ajustare a unghiului de tetiera si care este pliabila, astfel usurand transportul si depozitarea. De asemenea, aceasta canapea pentru consultatii suporta o greutate de 160 kg si poate fi comandata pe diverse culori.

dulap depozitare pentru dotare cabinet medical

De asemenea, dulapurile sunt alte produse esentiale ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un cabinet medical. In ceea ce priveste dulapurile, Prami va aduce diferite modele, atat dulapuri pentru depozitarea medicamentelor necesare intr-un cabinet medical, cat si dulapuri pentru depozitarea dosarelor sau actelor.

Dotare cabinet medical – alte dispozitive esentiale

Pe langa produsele prezentate mai sus, Prami va pune la dispozitie o gama mult mai larga de produse ce apar pe lista dumneavoastra dedicata sectorului dotare cabinet medical.

Pentru ca consultatiile sa fie complexe si de calitate sunt necesare si diverse dispozitive pe care le puteti achizitiona de pe site. De exemplu: pulsoximetru pentru deget, tensiometre automate pentru brat, tensiometre manuale, cantare medicale, termometre si multe alte produse pe care le puteti gasi pe site-ul Prami.ro.

0
    0
    Cos
    Cosul este golSpre magazin